image

image

image

Globetrotters adventures

Turene arrangeres udelukkende for medlemmer. Vi tilbyder tillige rådgivning og support for rejsearrangører.

40 years in sustainable tourism

NYHED: All-inclusive ture

Efter flere opfordringer skaber vi et par all-inclusive ture, der giver vore medlemmer mulighed for at opleve den ægte kultur og historie, udenfor alfarvej. Vi rejser i små grupper, minibus eller 4x4, bor i charmerende hoteller i fortrinsvis historiske bygninger, med de bedste gastronomiske oplevelser den besøgte region har at byde på. Detaljer kommer i vort Newsletter (skriv dig op)

Sydlige Marokko blandet 50/50 road/offroad med KTM 690 fra Marrakech, 10 dages adventure, over Atlasbjergene, Anti-Atlas, Sahara, oaser, landsbyer udenfor alfarvej, lækre hoteller og traditionel berber gæstfrihed. inklusive mc eller bil, udstyr, hoteller, support. Fra EUR 3450,- pr deltager alt inklusive, også mc og udstyr. Kontakt os nu Download brochuren her! (engelsk)

Frankrig, Spanien & Andorra, juni til september: fra EUR 990.- eller kør-selv, frit valg af periode
Med udgangspunkt i vor landsby i Pyrenæerne, 3 lande indenfor rækkevidde på dagsture. Indlogering i charmerende landsbyhuse. Med egen eller lejet motorcykel. Der er også kortere ture for mountain-bikers. Mere...

Blilver der et "Mongolia Charity Rally" team iår?
En overland rejse på 16000 km over to kontinenter, gennem ørkener, over bjerge og nogle af de mest ugæstfrie områder, fra London til Mongoliets hovedstad Ulaanbaatar. Hvis der viser sig tilstrækkelig interesse for at danne et Globetrotters team, der skal køre en ambulance til Mongoliet, med start i juli, vil vi tilstræbe at deltage i Charity Rallies. Abonner på vort Nyhedsbrev for opdatering om dette.

Marokko Classic (Road Tour) planlagt for medio oktober: fra EUR 3.450.
Adventure udenfor alfarvej med egen motorcykel eller bil og support køretøj. Vi prøver nye ruter ved foden af Atlasbjergene, i Syd-Marokko og til den nordlige del af det uspolerede Sahara, ialt en 3000 kilometer tur i Marokko med egen motorcykel eller bil og support-køretøj. Nu er der også mulighed for de der ikke kører motorcykel, f.eks. venner eller familie, at rejse med i supportkøretøjet. Mere... (dansk)

Sejlads: Frankrig, Spanien og Belize:

Det varme vand i Caribien om vinteren, og en varm brise fra vestlige middelhavskyst i sommeren ... 2 sejlsport muligheder for medlemmer, fra endagsture til en uge af maritime eventyr med besætning. For de interesserede, vil sejleundervisning være tilgængelig .... Skriv dig op til vort Newsletter

Eller en anden ferieform på self-catering basis: Link til leje af feriebolig


image
image